Dielle Grecale 100 up

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Grecale 100 up

Dielle Grecale up

De zwaarste pelletkachel uit de Grecale serie is de Grecale 100 up, een pelletkachel met een zeer groot vermogen en mogelijk om met een boven aansluiting te kunnen plaatsen.
Door de bodemvoeder is het vuur zeer rustig en is de pelletkachel zeer stil.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Grecale 100 UP

 

De Dielle Grecale 100 UP staat bijna identiek aan de Grecale 100. De Dielle Grecale 100 UP beschikt over een optie om aan de bovenzijde van de kachel de rookafvoer te plaatsen. Door de rookafvoer aan de bovenzijde van de kachel te plaatsen kunt u meerdere voordelen hebben met het aansluiten van het rookkanaal. De Grecale 100 UP heeft een vermogen van 12kW en is daarom geschikt om grote ruimtes te verwarmen. De Grecale 100 UP voert net zoals alle andere Dielle pelletkachel de pellets aan vanaf de onderzijde van de kachel, dit zorgt voor een vlammenspel dat bijna overeenstemt met het vuur van houtkachels. De Dielle pelletkachel hebben allemaal deze gepatenteerde bodemvoeder. U hoeft zicht bij een Dielle geen zorgen te maken over een verstopping in het brandenbakje aangezien de pellets van onder komen stuwen de pellets de asresten over de rand heen.

 

Technische specificaties

 

Verbrandingsvermogen (min-max)  12.1 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max)  2.5-10.5 kW
Verwarmbare capaciteit  260 m3
Aantal vermogensniveaus  5
Thermisch rendement (max)  85-86.5%
Emissie CO (13% O2)  0.008%
Nominaal verbruik (min-max)  0.6-2.6 kg
Netaansluiting  230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik  210 W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase  590W
Gewicht toestel 105 kg
Diameter rookgasafvoer  80 mm
Schoorsteentrek minimaal  12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max)  154-252 °C
Rookgas massastroom  7.9 g/s
Maatvoering HxBxD  1057x455x554 mm
Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.