Dielle Grecale 100

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Grecale 100

Dielle Grecale

De Dielle Grecale 100 is de zwaarste pelletkachel van de Grecale lijn. Deze relatief kleine pelletkachel kan een grote ruimte verwarmen met zijn vermogen en geeft een prachtig en rustig vuur door de bodemvoeder.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Grecale 100 Basic

 

De Dielle Grecale 100 is een pelletkachel die geschikt is voor het verwarmen van grote ruimtes. Door zijn vermogen van 12kW is hij de krachtigste uit de Grecale serie. De Dielle Grecale 100 is een van de kleinste kachels op de markt met een vermogen van 12kW. Door het compacte formaat van de Grecale 100 past hij in veel situaties. De Dielle pelletkachels staan bekent om hun vlambeeld. Door dit vlammenbeeld onderscheidt de Dielle pelletkachel zich van een regulaire pelletkachel. Dit vlammenspel wordt gecreëerd door de soort aanvoer van de pellets, deze worden bij een Dielle van onder aangevoerd integendeel tot de normale aanvoer van boven bij andere merken pelletkachels. geeft de ruit van de Grecale 100 geeft een heerlijke stralingswarmte zoals bij de traditionele houtkachel. De Grecale 100 pelletkachel zijn in 20 egale kleuren of gevarieerde kleuren verkrijgbaar.

 

Technische specificaties

 

Verbrandingsvermogen  12.1 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max)  2.5-10.5 kW
Verwarmbare capaciteit  260 m3
Aantal vermogensniveaus  5
Thermisch rendement (max)  85-86.5%
Emissie CO (13% O2)  0.008%
Nominaal verbruik (min-max)  0.6-2.6 kg
Netaansluiting  230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik  80W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase  590W
Gewicht toestel 105 kg
Diameter rookgasafvoer  80 mm
Schoorsteentrek minimaal  12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max)  154-252 °C
Rookgas massastroom  7.9 g/s
Maatvoering HxBxD  1057x455x554 mm
Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.