Dielle Grecale 50 Glass

De Dielle Grecale 50 glass is een mooie kleine pelletkachel met een speciaal glas welke enkel de stookkamer laat zien als de pelletkachel brand, wanneer de pelletkachel uit gaat dan is de stookkamer ook niet meer zichtbaar.

Omschrijving pelletkachel

Dielle Grecale 50 Glass

De nieuwste serie van Dielle kachels zijn aangekomen! Een van de beste toestellen van Dielle zijn verbeterd en gemoderniseerd. We hebben het hier over de Dielle Grecale serie; strak, slank en klein. De Dielle Grecale 50 Glass heeft een grote glazen deur daarnaast bestaat ook de bovenplaat geheel uit glass.

Aan het design is veel veranderd ten opzichte van de normale Grecale serie. Het belangrijkst verschil is natuurlijk dat bij de Grecale 50 Glass het glas centraal staat. Bij de Grecale Glass serie is het glas altijd in het zwart. U kunt natuurlijk wel zoals u gewent bent van Dielle uit verschillende kleuren kiezen. Het valt u ook vast op dat u nergens een bedienpaneel en een laatklepje ziet zitten, dat klopt! Deze beide elementen zijn nu namelijk te vinden aan de onderzijde van het bovenste paneel. De bovenplaat is bevestigd op rails zodat u zonder enige moeite de kachel kunt bijvullen en/of bedienen. De bodemvoeder is natuurlijk gewoon het zelfde gebleven zoals bij alle andere Dielle toestellen op een paar kleine modificaties na.

De nieuwe Dielle Grecale Glass serie is beschikbaar in drie verschillende varianten de 50, 70 en 100. De 50 heeft een vermogen van 6 kW, de 70 een vermogen van 9 kW en de 100 van 12 kW.Bent u opzoek naar een Dielle pelletkachel of wilt u informatie klik dan hier om een gecertificeerde dealer opzoeken bij u in de buurt.

Specificaties

Verwarmbare ruimte: 135m2
Minimaal vermogen: 2.7 kW
Maximaal vermogen: 6.2 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 89.5%
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 1.31 kg

Beoordelingen

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (1 stemmen)
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Rien Kelmer

Heerlijk pelletkacheltje

Heb deze pelletkachel in de herfst laten installeren en ben er zeer tevreden mee. ook het zwarte glas wordt helemaal donker als hij uit is en dat maakt hem in beide gevallen mooi als hij aan of uit staat.

12 maanden geleden

Review Dielle Grecale 50 Glass.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zie ook andere pelletkachel categorieën
  • Pelletkachel
  • << Terug naar assortiment pelletkachels