Dielle Grecale 70

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Grecale 70

Dielle Grecale

De Dielle Grecale 70 is een iets zwaarder model dan de 50 serie en kan eventueel worden uitgevoerd met een bovenaansluiting.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Grecale 70 Basic

 

De Grecale 70 is ideaal voor het verwarmen met middel grote ruimtes door zijn vermogen van 9kW. Met een vermogen van 9kW kunt u met gemak een ruimte verwarmen met een inhoudt van 200m3. De Grecale is een van de kleinste pelletkachels op de huidige markt. De Grecale serie is strak afgewerkt met rechte hoeken, dit zorgt voor een moderne look. De kachel heeft een kleine ruit aan de voorzijde van de kachel, de ruit ligt enkele centimeters dieper als de deur zelf. Door het compacte formaat is hij erg flexibel met het plaatsen van het toestel. De Dielle pelletkachels zijn allemaal voorzien van een gepatenteerde bodemvoeder voor de pellets, dit zorgt voor een rustig vlammenspel dat u niet beleeft bij een normale pelletkachel van alternatieve merken. Het rendement van de Grecale 70 ligt op 88% dit wordt behaalt door het gebruik van de DIN+ pellets. Als u geïnteresseerd bent in de Grecale 70 kunt u gerust een keer langskomen bij onze dealers

Technische specificaties

 

Verbrandingsvermogen  9.1 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max)  2.5-8.0 kW
Verwarmbare capaciteit  200 m3
Aantal vermogensniveaus  5
Thermisch rendement (max)  85-88%
Emissie CO (13% O2)  0.012%
Nominaal verbruik (min-max)  0.6-1.90 kg
Netaansluiting  230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik  80W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase  590W
Gewicht toestel 100 kg
Diameter rookgasafvoer  80 mm
Schoorsteentrek minimaal  12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max)  154-230 °C
Rookgas massastroom  6.3 g/s
Maatvoering HxBxD  1017x455x554 mm

 

normale pelletkachel vs Dielle pelletkachel

Terug naar assortiment pelletkachels

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.