Dielle Grecale Idro 18

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Grecale Idro 18

Dielle Grecale pelletkachel cv

De Dielle Grecale Idro cv pelletkachel is een strak design met toch een kleine nostagische tint.het vermogen wat deze pelletkachel met cv aansluiting kan geven is maximaal 18kw en door de geavanceerde besturing zijn er vele mogelijkheden en toepassingen zoals bijvoorbeeld 2 buffervaten met aparte meting en een 3-wegklep welke bestuurd wordt door de pelltkachel.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

GRECALE IDRO 18

De Dielle Grecale Idro 18 is de voorzet cv- pelletkachel van Dielle’s nieuwe serie. De Grecale Idro 18 heeft een vermogen van 18kW uit de Grecale CV-serie pelletkachels. Het rendement van onze pelletkachel cv ligt ongeveer op 95% en de uitstoot van fijnstof ligt lager aangezien wij geen asresten uit de branderbak hoeven te zuigen. De Grecale Idro 18 is geschikt om rechtstreek vanaf de pelletkachel tapwater te halen, vele andere pelletkachels kunnen dit niet en moeten met een buffer werken. De cv toestellen van Dielle zijn pelletkachels die net zijn uitgebracht door het Italiaanse bedrijf Dielle. Door de innovatieve technologieën toe te passen heeft u meerdere voordelen. Het zicht dat u op de vlam heeft is een mooi branerbed met een rustige, hoge en ruime vlam. Dit is dus een genot om naar te kijken. De ruit van de kachel geeft een heerlijke stralingswarmte af zoals bij de traditionele houtkachel.  De Dielle cv pelletkachels geven in snel tempo warmte af, aan zowel de omgeving als het water. De pelletkachels van Dielle hebben een optie om van af een afstand aan gezet te kunnen worden d.m.v. een internetbesturing hiervoor is geen internetverbinding nodig, wel een lokaal netwerk verbinding. De Grecale Idro 18 haarden zijn in 20 verschillende of gevarieerde kleuren verkrijgbaar. Laat u informeren over de vele mogelijkheden met de Grecale Idro 18 boordevol gebruikersgemak door hedendaagse technologieën.

Technische gegevens:

Verbrandingsvermogen (min-max): 3.7-18 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max): 3.5-16.7 kW
Warmteafgifte aan CV: 2-13 kW
Warmeafgifte aan ruimte: 1.5-3.7 kW
Verwarmbare capaciteit: 415 m3
Aantal vermogensniveau’s: 5
Thermisch rendement (min-max): 93-94.5%
Emissie CO (13% O2): 0.007%
Nominaal verbruik: 3.8 kg
Netaansluiting: 230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik: 210 W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase: 590W
Gewicht toestel: 190 kg
Diameter rookgasafvoer: 80 mm
Schoorsteentrek minimaal: 10 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max): 67-139 °C
Rookgas massastroom: 8.2 g/s
Maatvoering HxBxD: 1083x519x573 mm

Opties meerprijs

Internet: Stel je pelletkachel in met de Smartphone  of computer in alle vrijheid. Door de Dielle App te downloaden vanuit de Google Play Store, Apple Store en de Windows Store in combinatie met de extra apparatuur op de pelletkachel, is de pelletkachel van ver buiten huis al te regelen.

Draadloos LCD Unit: Op aanvraag is het mogelijk om de Dielle Pelletkachel aan te sluiten op een draadloos LCD Unit waardoor het mogelijk is de gehele pelletkachel te bedienen op afstand. Dit unit wordt begeleid door de kamerthermostaat.

Afstandsbediening: Deze optie zorgt ervoor dat de pelletkachel aan en uit te zetten is vanuit de sofa.

SMS functie: Deze functie zorgt ervoor dat de pelletkachel gemakkelijk aan en uit te zetten is door een enkele SMS te versturen. Het is ook mogelijk om de pelletkachel notificaties te laten sturen indien de pelletkachel een alarm afgeeft.

Luchtbevochtiger: Om ervoor te zorgen dat de pelletkachel niet alleen maar droge lucht de kamer instuwt is het mogelijk een roestvrij stalen onderdeel te plaatsen -die tevens verwijderbaar is- zodat de pelletkachel meer aangename lucht de kamer instuwt.

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.