Dielle Levante black glass

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Levante black glass

Dielle Levante pelletkachel

De Dielle Levante is een echte eyecatcher zowel brandend als in standby is de Levante de aanwinst voor uw woonkamer. de grote ruit in de pelletkachel waar het prachtig en rustige vuur achter plaats vind is namelijk in staat om de stookkamer te blinderen als het vuur uit is gedooft, zodra het vuur weer gestart wordt is de stookkamer weer zichtbaar.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier
Terug naar assortiment pelletkachels