Dielle Libeccio 60

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Libeccio 60

Dielle Libeccio 60 pelletkachel

 

De Dielle  Libeccio 60 is een pelletkachel met bodemvoeder waardoor hij vele voordelen heeft zoals bijvoorbeeld een echt houtvuur. Het grote verschil met de Scirocco is dat de Libeccio een grotere ruit heeft.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Libeccio 60

 

De pelletkachel overal een plaats kan vinden, dan zit u bij de Libeccio 60 goed. Met de Dielle Libeccio 60 kunt u een ruimte van gemiddelde grote makkelijk verwarmen. De Libeccio 60 heeft een vermogen van 8kW. De Libeccio serie beschikt over een grote ruit aan de voorzijde van de kachel voor een optimaal zicht op het vlammenspel. De Libeccio 60 heeft afgeronde zijden zodat de kachel wordt opgenomen in de omgeving. Elke zijde van de Libeccio 60 bestaat uit één geheel, als u dus andere zijpanelen wilt wordt de gehele zijde van de kachel een andere kleur en/of textuur. Bij de Scirocco serie is dit niet het geval, hier wordt dan elke de voorhelft van de zijkanten vervangen.

Technische specificaties

Verbrandingsvermogen (min-max)  4.5-8 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max)  4-7 kW
Verwarmbare capaciteit  185 m3
Aantal vermogensniveau’s  5
Thermisch rendement (max)  88%
Emissie CO (13% O2)  0.036%
Inhoud pelletreservoir  21 kg
Nominaal verbruik (min-max)  0.9-1.7 kg
Netaansluiting  230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik  80W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase  590W
Gewicht toestel  108 kg
Diameter rookgasafvoer  80 mm
Schoorsteentrek minimaal  12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max)  138-186 °C
Rookgas massastroom  6.1 g/s
Maatvoering HxBxD  1042x540x580 mm

 

in de volgende kleuren te verkrijgen

pelletkachel-antiek pelletkachel-zwart-metall pelletkachel-zilver-metallic pelletkachel-Wit pelletkachel-vurenhout pelletkachel-veeg pelletkachel-rustiek-hout pelletkachel-koper-antiek pelletkachel-marmer pelletkachel-koper pelletkachel-jeans pelletkachel-hout pelletkachel-grijs-steen pelletkachel-crisp-wit pelletkachel-crisp pelletkachel-brilliant pelletkachel-bordeaux-crisp pelletkachel-Beige pelletkachel-Bordeaux

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.