Dielle Libeccio 80

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Libeccio 80

Dielle Libeccio 80 pelletkachel

De Libeccio 80 van Dielle is in principe hetzelfde als de 60 versie maar iets hoger en nu met meer vermogen. Het vermogen wordt gerealiseerd door een grotere brander en aanvoer.
De 100 is zelfs met een volledig regelbaar kanalisatie model te realiseren.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Libeccio 80

 

De Libeccio 80, een pelletkachel voor in elke situatie. De Libeccio 80 is geschikt om ruimte te verwarmen met een gemiddelde grote. De Libeccio 80 is in principe hetzelfde als de Libeccio 60 maar nu iets hoger en nu met meer vermogen voor het verwarmen van grotere ruimtes. Het hogere vermogen wordt gerealiseerd door een grotere aanvoer van de pellets en een grotere brander. Bij de pelletkachels Dielle heeft u de keuze uit verscheidende modules zoals, een webmodule, een afstandsbediening, een pelletvoorraad meetpunt en nog veel meer.

Technische specificaties

Verbrandingsvermogen (min-max)  4.5-9.9 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max)  4-8.5 kW
Verwarmbare capaciteit  230 m3
Aantal vermogensniveaus  5
Thermisch rendement (max)  88%
Emissie CO (13% O2)  0.031%
Inhoud Pelletreservoir  25 kg
Nominaal verbruik (min-max)  0.9-2.1 kg
Netaansluiting  230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik  80W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase  590W
Gewicht toestel  112 kg
Diameter rookgasafvoer  80 mm
Schoorsteentrek minimaal  12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max)  138-223 °C
Rookgas massastroom  7.1 g/s
Maatvoering HxBxD  1088x540x580 mm

verkrijgbaar in de kleuren

pelletkachel-antiek pelletkachel-zwart-metall pelletkachel-zilver-metallic pelletkachel-Wit pelletkachel-vurenhout pelletkachel-veeg pelletkachel-rustiek-hout pelletkachel-koper-antiek pelletkachel-marmer pelletkachel-koper pelletkachel-jeans pelletkachel-hout pelletkachel-grijs-steen pelletkachel-crisp-wit pelletkachel-crisp pelletkachel-brilliant pelletkachel-bordeaux-crisp pelletkachel-Beige pelletkachel-Bordeaux

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.