Dielle Ostro 100 kanalisatie

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Ostro 100 kanalisatie

Dielle ostro 100 pelletkachel met kanalisatie

De Dielle Ostro 100 met kanalisatie is een pelletkachel met de geweldige bodemvoeder en een vermogen van 12KW door het grote glas is het rustige vuur wat de Dielle bodemvoeder met zich meebrengt goed te zien en ook dit venster blijft zeer schoon.

De kanalisatie mogelijkheid kan meerdere vertrekken voorzien van warmte en deze kunnen afzonderlijk geregeld worden.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Ostro 100 Tube

 

Zoekt u een pelletkachel die over kanalisatie beschikt en grote ruimtes kan verwarmen dan is de Dielle Ostro 100 Tube perfect voor u. De Dielle Ostro 100 Tube is de krachtigste pelletkachel uit de Ostro Tube serie. De Ostro 100 Tube heeft een vermogen van 11.7 kilowatt tot zijn beschikking, hierdoor is hij toe in staat om grote ruimtes te verwarmen. Door middel van de kanalisatie kunt u ook nog meerdere ruimtes verwarmen met behulp van een warmtekanaal. De Dielle Ostro 100’s beschikken ook over een grotere ruit als de andere pelletkachels uit de Ostro serie, u kunt hierdoor de vlam nog betere observeren.

Technische specificaties

 

Verbrandingsvermogen (min-max)  3.9-11.7 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max)  3.5-10.0 kW
Verwarmbare capaciteit  300 m3
Aantal vermogensniveau’s  5
Thermisch rendement (max)  89%
Emissie CO (13% O2)  0.018%
Inhoud pelletreservoir  22 kg
Nominaal verbruik (min-max)  0.8-2.4 kg
Netaansluiting  230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik  210 W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase  590W
Gewicht toestel  150 kg
Diameter rookgasafvoer  80 mm
Schoorsteentrek minimaal  12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max)  134-246 °C
Rookgas massastroom  7.1 g/s
Maatvoering HxBxD  1200x900x300 mm

 

 

pelletkachel-zwart-metall pelletkachel-zilver-metallic pelletkachel-Wit pelletkachel-vurenhout pelletkachel-veeg pelletkachel-rustiek-hout pelletkachel-koper-antiek pelletkachel-marmer pelletkachel-koper pelletkachel-jeans pelletkachel-hout pelletkachel-grijs-steen pelletkachel-crisp-wit pelletkachel-crisp pelletkachel-brilliant pelletkachel-bordeaux-crisp pelletkachel-Bordeaux pelletkachel-Beige pelletkachel-antiek Dielle ostro 100 pelletkachel met kanalisatie

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.