Dielle Ostro 100

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Ostro 100

Dielle pelletkachel Ostro 100

Een platte pelletkachel met een zeer zwaar vermogen van wel 12KW dat is de Dielle Ostro 100. Deze pelletkachel heeft er grotere ruit en u kunt gerust zeggen dat u een groot vuur in huis haalt. De Ostro 100 is ook verkrijgbaar met kanalisatie naar 3 kamers en afzonderlijk regelbaar van 0 tot 100%

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Ostro 100

 

De Dielle Ostro 100 is de ideale oplossing voor u als u een grotere ruimtes wilt verwarmen. Met een maximaal vermogen van 11.7 kilowatt is deze pelletkachel geschikt voor de grotere woonkamers. De Dielle Ostro 100 heeft een ruit die iets grotere als de Dielle Ostro 50/80. Omdat de kachel een grotere ruit heeft verschild deze  in hoogte van de gehele kachel. De Dielle Ostro 100 is  verkrijgbaar met kanalisatie. De versie met kanalisatie is verderop in ons brede assortiment te vinden.

 

Technische specificaties

Verbrandingsvermogen (min-max)  3.9-11.7 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max)  3.5-9.9 kW
Verwarmbare capaciteit  300 m3
Aantal vermogensniveau’s  5
Thermisch rendement (max)  90%
Emissie CO (13% O2)  0.031%
Inhoud pelletreservoir  22 kg
Nominaal verbruik (min-max)  0.8-2.4 kg
Netaansluiting  230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik  80W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase  590W
Gewicht toestel  150 kg
Diameter rookgasafvoer  80 mm
Schoorsteentrek minimaal  12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max)  121-278 °C
Rookgas massastroom  6.5 g/s
Maatvoering HxBxD  1200x900x300 mm

pelletkachel-antiek pelletkachel-zwart-metall pelletkachel-zilver-metallic pelletkachel-Wit pelletkachel-vurenhout pelletkachel-veeg pelletkachel-rustiek-hout pelletkachel-koper-antiek pelletkachel-marmer pelletkachel-koper pelletkachel-jeans pelletkachel-hout pelletkachel-grijs-steen pelletkachel-crisp-wit pelletkachel-crisp pelletkachel-brilliant pelletkachel-bordeaux-crisp pelletkachel-Beige pelletkachel-Bordeaux

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.