Dielle Ostro 50 Glass

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Ostro 50 Glass

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Ostro 50 Glass

De Dielle Ostro 50 Glass; een van de meeste innovatieve toestellen op de markt. Dielle heeft pas de nieuwe serie van toestellen uitgegeven, deze zijn allen te bewonderen in showrooms door het land. De Ostro 50 Glass is een pelletkachel waar het glas een zeer belangrijke rol speelt. Bij deze pelletkachel zijn de zijpanelen volledig van glass; ook de bovenzijde is geheel van glas. De bovenplaat is tevens uitschruifbaar naar voren voor het vullen van de pelletkachel met pellets. Zoals bij elke andere Dielle pelletkachel bevat deze Ostro 50 Glass ook de gepatenteerde bodemvoeder van Dielle. Deze aanvoermethode zorgt voor een indrukwekkende ervaring van het vlammenspel.

Specificaties

Verwarmbare ruimte: 170m2
Minimaal vermogen: 2.8 kW
Maximaal vermogen: 7.3 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 92.5%
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 1.5 kg

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.