Dielle Ostro 80 Tube Glass

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Ostro 80 Tube Glass

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Ostro 80 Tube Glass

De nieuwste pelletkachels van Dielle zijn nu leverbaar. De Dielle Ostro 80 Tube Glass is een zeer strakke pelletkachel waar glas de hoofdrol speelt. Dit is ook een model die kanalisatie mogelijkheden geeft. De Dielle Ostro 80 Tube Glass pelletkachel is ideaal voor de smallere woonkamers. Met een diepte van maar 31 cm is deze pelletkachel één van de meest vlakke pelletkachels in de branche.

De Dielle Ostro 80 Tube Glass is een pelletkachel met kanalisatie optie. Hiermee kunt u de warmte van de ene kant van het huis naar de andere kant van het huis transporteren zonder enige problemen.

Specificaties

Verwarmbare ruimte: 230 m2
Minimaal vermogen: 2.8 kW
Maximaal vermogen: 9.7 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 88%
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.0 kg

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.