Dielle Ostro Bump

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Ostro Bump

Dielle ostro Bump pelletkachel

De Dielle Ostro Bump is een smalle pelletkachel met een pracht design, door de gebolde ruit komt het sfeervolle vuur nog meer uw woonkamer in dan bij de standaard modellen. Uiteraard is ook de Bump uitgevoerd met ons nieuwe bodemvoeding systeem waarbij het geluid van tikkende pellets zelfs niet te horen zijn en de pelletkachels nog geluidsarmer zijn.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Specificaties

Verwarmbare ruimte: 230 m2
Minimaal vermogen: 2.8 kW
Maximaal vermogen: 9.7 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 88%
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.0 kg

Dielle Ostro Bump

Terug naar assortiment pelletkachels