Dielle Ostro Tube Turbo

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Ostro Tube Turbo

Dielle ostro 100 pelletkachel met kanalisatie

Dezelfde versie als de Ostro 100 tube maar nu met nog één extra kanaal om meer ruimte’s te verwarmen.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Ostro 100 Tube Turbo

 

De Dielle Ostro 100 Tube Turbo is de kachels die u zoekt als u meerdere ruimtes wilt verwarmen. De Dielle Ostro 100 Tube Turbo is in principe het zelfde als de normale Ostro 100 tube. Het verschil tussen deze twee kachels is dat de Tube Turbo een extra aansluiting heeft voor de kanalisatie, u kunt hiermee dus een extra ruimte verwarmen. De Ostro 100 Tube Turbo heeft de grotere ruit net zoals de regulaire versie. U kunt dus nog steeds de zeer mooie vlam observeren. Het systeem van de aanvoer is het zelfde net zoals bij elke andere Dielle; een bodemaanvoer voor een zeer mooi vlammenspel.

Technische specificaties

 

Verwarmbare ruimte  300 m2
Minimaal vermogen  3.0 kW
Maximaal vermogen  11.7 kW
Vermogensstanden  5
Rendement  96%
Minimaal verbruik per uur  0.8 kg
Maximaal verbruik per uur  2.4 kg
Inhoud pelletreservoir  22 kg

 

pelletkachel-zwart-metall pelletkachel-zilver-metallic pelletkachel-Wit pelletkachel-vurenhout pelletkachel-veeg pelletkachel-rustiek-hout pelletkachel-koper-antiek pelletkachel-marmer pelletkachel-koper pelletkachel-jeans pelletkachel-hout pelletkachel-grijs-steen pelletkachel-crisp-wit pelletkachel-crisp pelletkachel-brilliant pelletkachel-bordeaux-crisp pelletkachel-Bordeaux pelletkachel-Beige pelletkachel-antiek

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.