Dielle round 60 Glass

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle round 60 Glass

Dielle round Glass

De nieuwe Dielle Round glass een prachtig design exeplaar met rondom zwart glas, zeer stil u hoort zelfs geen pellets vallen!

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

De nieuwe Dielle Round glass een prachtig design exeplaar met rondom zwart glas, zeer stil u hoort zelfs geen pellets vallen! Op het moment dat de pelletkachel uit staat wordt het glas door een coating volledig zwart! zodra u het toestel weer laat branden ziet u weer vuur waardoor het toestel als ze uistaat ook een sierraad blijft in de woonkamer.

De technische gegevens van de Dielle round glass

Vermogen 6,5 kW
Nominaal vermogen
5,5 – 2,5 kW
te verwarmen kub 135
vermogens levels 5
Rendement
89,5 %
Co uitstoot
0.009 %
verbruik pellets (min-max) 0,6 – 1,3 Kg/h
Rookkanaal 80 mm
Trek schoorsteen
12 Pa
rookgas temperatuur(min-max) 115 – 141 °C
luchtsnelheid 5,3 g/s
Terug naar assortiment pelletkachels

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.