Dielle Scirocco 100 EVO

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Scirocco 100 EVO

scirocco-100-pelletkachel

De Dielle Scirocco 100 Evo is een sterke kachel met maar liefst 12kw aan vermogen! door de gepatenteerde bodemvoeder is de zeer grote ruit gevuld met een prachtig maar ook zeer rustig vuurbeeld.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Scirocco 100 EVO

Een van de meeste geanticipeerde pelletkachels van dit moment. De Dielle Scirocco 100 Evo is uitgekomen. DeEvo  is alles behalve de standaard Scirocco, nieuw binnenwerk, een nieuwe gietijzerendeur en nu met nog meer opties als eerder.

De nieuwe Dielle Scirocco serie is beschikbaar in drie verschillende varianten de 60, 80 en 100. De 60 heeft een vermogen van 8 kW, de 80 een vermogen van 10 kW en de 100 van 12 kW.Bent u opzoek naar een Dielle pelletkachel of wilt u informatie klik dan hier om een gecertificeerde dealer opzoeken bij u in de buurt.

Specificaties

Verwarmbare ruimte: 280 m2
Minimaal vermogen: 2.7 kW
Maximaal vermogen:12.1 kW
Vermogensstanden: 5
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.6 kg

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.