Dielle Scirocco 60

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Scirocco 60

Dielle Scirocco 60

 

De Dielle Scirocco 60 is de kleinste pelletkachel van de reeks pelletkachels welke wij produceren. Door de gepatenteerde bodemvoeder is de vlam van deze pelletkachel zoals een houtvuur en brengt de Scirocco 60 rust in uw woonkamer.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Scirocco 60

 

De Dielle Scirocco 60 is de op een na kleinste pelletkachel van Dielle. Daarom is deze kachel uitmaten geschikt voor kleinere ruimtes, het vermogen van 8kW stemt daar goed in overeen. De Dielle Scirocco 60heeft veel opties zoals bij elk ander model van Dielle. Zo heeft u de keus om de kachel op afstand te kunnen bedienen of hem aan te sluiten op de huidige thermostaat. De zijpanelen lopen tot de helft van diepte van het toestel door in tegendeel tot de Libeccio waarbij de zijpanelen doorlopen over de gehele diepte van het toestel.

 

Technische specificaties

Verbrandingsvermogen (min-max)  4.5-8 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max)  4-7 kW
Verwarmbare capaciteit  185 m3
Aantal vermogensniveau’s  5
Thermisch rendement (max)  88%
Emissie CO (13% O2)  0.036%
Inhoud pelletreservoir  21 kg
Nominaal verbruik (min-max)  0.9-1.7 kg
Netaansluiting  230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik  80W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase  590W
Gewicht toestel  105 kg
Diameter rookgasafvoer  80 mm
Schoorsteentrek minimaal  12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max)  138-186 °C
Rookgas massastroom  6.1 g/s
Maatvoering HxBxD  1050x540x584 mm

 

Kleuren leverbaar:

Zwart  metallic

Zwart mat

wit mat

bordeaux

houtlook

speksteenlook

marmerlook

Jeansstyle

pelletkachel-antiek pelletkachel-Beige pelletkachel-Bordeaux pelletkachel-bordeaux-crisp pelletkachel-brilliant pelletkachel-crisp pelletkachel-crisp-wit pelletkachel-grijs-steen pelletkachel-hout pelletkachel-jeans pelletkachel-koper pelletkachel-koper-antiek pelletkachel-marmer pelletkachel-rustiek-hout pelletkachel-veeg pelletkachel-vurenhout pelletkachel-Wit pelletkachel-zilver-metallic pelletkachel-zwart-metall

 

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.