Dielle Scirocco 80 Ceramic

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Scirocco 80 Ceramic

Dielle Scirocco keramiek

De Dielle Scirocco keramiek is een pelletkachel met een prachtig grote ruit waarin u het rustige vuur van de bodemvoeder nog beter kunt zien, daarnaast is ze bekleed met een prachtig keramiek welke in meerdere kleuren beschikbaar is.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Scirocco 80 Ceramic

De Dielle Scirocco 80 Cernamic is een moderne pelletkachel die beschikt over veel moderne technieken. De ruit aan de voorzijde is vergroot vergeleken met de normale Dielle Scirocco 80.

Specificaties

Verwarmbare ruimte: 230m2
Minimaal vermogen: 2.7 kW
Maximaal vermogen: 9.9 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 94.0%
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.1 kg

Terug naar assortiment pelletkachels

2 reacties

  1. Rob schreef:

    Goeden avond
    Wilt u mij een folder toe sturen en prijzen van de Dielle pellet kachel rond de 6 à 8 kw de Scirocco 80 Ceramic vind ik wel een mooi model
    Ik hoor graag van u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.