Dielle Scirocco 80

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Dielle Scirocco 80

DIelle pelletkachel

De Dielle Scirocco 80 is de grotere broer van de 60 en heeft meer vermogen door een grotere aanvoer van pellets en een aangepast wormwiel.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Scirocco 80

 

Zoekt u een pelletkachel van een gemiddeld kaliber dan is de Dielle Scirocco 80 de beste keus voor u. Door de veelzijdigheid van de Scirocco 80 past hij in veel situaties, de pelletkachel is niet te smal niet te breed, niet te hoog niet te laag. Met andere woorden perfect ! De Dielle Scirocco heeft een gietijzeren basis bij de zijpanelen is aan u de keus wat voor een soort panelen u er op wilt hebben. Bij de Dielle Scirocco 80 lopen de zijpanelen tot de helft door van het toestel.

Technische specificaties

Verbrandingsvermogen (min-max)  4.5-9.9 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max)  4.0-8.5 kW
Verwarmbare capaciteit  230 m3
Aantal vermogensniveau’s  5
Thermisch rendement (max)  88%
Emissie CO (13% O2)  0.031%
Inhoud pelletreservoir  25 kg
Nominaal verbruik (min-max)  0.9-1.7 kg
Netaansluiting  230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik  210 W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase  590W
Gewicht toestel  109 kg
Diameter rookgasafvoer  80 mm
Schoorsteentrek minimaal  12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max)  138-186 °C
Rookgas massastroom  7.1 g/s
Maatvoering HxBxD  1085x540x584 mm

Verkrijgbaar in de kleuren

pelletkachel-antiek pelletkachel-zwart-metall pelletkachel-zilver-metallic pelletkachel-Wit pelletkachel-vurenhout pelletkachel-veeg pelletkachel-rustiek-hout pelletkachel-koper-antiek pelletkachel-marmer pelletkachel-koper pelletkachel-jeans pelletkachel-hout pelletkachel-grijs-steen pelletkachel-crisp-wit pelletkachel-crisp pelletkachel-brilliant pelletkachel-bordeaux-crisp pelletkachel-Beige pelletkachel-Bordeaux

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.