Grecale 70 Up

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.

Grecale 70 Up

Dielle pelletkachel Greycale

De Grecale 70 up is een kleine pelletkachel met een bovenaansluiting en uiteraard onze fantastische bodemvoeder. Zoekt u een kleine pelletkachel die weinig ruimte in neemt en een rustig vuur heeft dan is de Grecale 70 up uw pelletkachel.

Fabrieksshowroom Raalte 6 dagen per week geopend Prijs via contact formulier

Omschrijving pelletkachel

Dielle Grecale 70 UP

 

De Dielle Grecale 70 UP is een pelletkachel met een vermogen van 9kW. Met een vermogen van 9kW kunt u een ruimte van gemiddelde grote verwarmen. De Dielle Grecale 70UP heeft aan de bovenzijde van het toestel de rookgasafvoer zitten voor het gemakkelijker aansluiten van het rookkanaal in uw situatie. Bij de Dielle Grecale 70 UP worden de pellets van onderaf aangevoerd net zoals bij alle andere pelletkachels van Dielle, dit zorgt er voor dat de kachel niet verstopt raakt bij het brandenbakje. U kunt met gemak de kachel herstarten na een periode van 3 uur nadat u de kachel uit heeft gezet. Als u een pelletkachel zoekt met een mooi vlammenspel en een kachel met een compact formaat dan is dit de kachel die u zoekt.

 

Technische specificaties

 

Verbrandingsvermogen (min-max)  9.1 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max)  2.5-8.0 kW
Verwarmbare capaciteit  200 m3
Aantal vermogensniveaus  5
Thermisch rendement (max)  85-88%
Emissie CO (13% O2)  0.012%
Nominaal verbruik (min-max)  0.6-1.90 kg
Netaansluiting  230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik  80W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase  590W
Gewicht toestel 100 kg
Diameter rookgasafvoer  80 mm
Schoorsteentrek minimaal  12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max)  154-230 °C
Rookgas massastroom  6.3 g/s
Maatvoering HxBxD  1017x455x554mm

 

normale pelletkachel vs Dielle pelletkachel

Terug naar assortiment pelletkachels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.