Dielle pelletkachel Apeldoorn

De Dielle pelletkachel in de regio Apeldoorn bekijken?

De Dielle pelletkachel is nu ook in Apeldoorn te bekijken, de Dielle is een volledig nieuwe manier van stoken op pellets door het gebruik van de bodemvoeder.
Bent u op zoek naar een pelletkachel met een rustig vuurbeeld en minder onderhoud en welke niet gevoelig is voor een mindere kwaliteit pellet kijk dan eens naar de Dielle

Vergelijk de pelletkachel

Wij zijn zeer trots op de gepatenteerde bodemvoeder van onze Dielle pelletkachel, het vuur is zeer rustig en het onderhoud is slechts één keer per maand uit te voeren en er kan zelfs gekozen worden om op meerdere brandstoffen te gaan stoken.
De Dielle heeft geen branderbak en dat is uniek daar het oude systeem dit wel gebruikt.
Verstoppingen of afstel moeilijkheden zijn niet meer aanwezig met de Dielle pelletkachel, u wordt dus niet verplicht om enkel kwaliteit pellets te stoken want een mindere kwaliteit is ook ok.
Vergelijk de Dielle pelletkachel met een andere pelletkachel en u kunt het verschil zien.

Dielle pelletkachel werking

Dielle pelletkachel dealer in de regio Apeldoorn

Via ons contact formulier kunnen wij u een dealer in uw regio aangeven, ook staan onze sterdealers onder de knop dealers. deze sterdealers hebben dan ook alle modellen staan in hun showroom.

Pelletkachel onderhoud Apeldoorn

Onze dealers worden voorzien van een volledig technische training voor onze pelletkachels.Hierdoor kunnen zij ook het onderhoud voor uw pelletkachel in Apeldoorn voorzien.
Dit onderhoud moet één keer per jaar worden uitgevoerd voor het behoud van uw pelletkachel en rendement.

 

Dielle pelletkachel