Dielle pelletkachel Noord Holland

Dielle pelletkachel Noord holland bekijken?

U bent op zoek naar een Dielle pelletkachel en woont in de provincie Noord Holland?

Vraag hier alle pelletkachel dealers van Dielle in Noord Holland aan via ons contact formulier of kijk op de dealerlijst voor al onze sterdealers.

Bent u geïnteresseerd om wederverkoper te worden van de Dielle pelletkachels is Noord Holland, neem dan gerust contact met ons op.

Daarnaast is het altijd mogelijk omin onze showroom in Raalte te komen kijken.

Uw telefoonnummer
Maak een keuze

werking-Dielle

Waarom kijken naar een Dielle pelletkachel

De Dielle pelletkachel is uniek in haar soort, er is namelijk geen andere pelletkachel die met een bodemvoeder werkt, Dit systeem is dan ook gepatenteerd door Dielle.
Zoekt u een pelletkachel in Noord Holland die wel rustig brand en minder onderhoud nodig is dan de normale pelletkachel en geen belang heeft in de kwaliteit van de pellets bekijk dan eens de Dielle pelletkachel.
Door de bodemvoeder worden asresten over de rand gedrukt en hoeven deze niet meer uit de brander gezogen te worden door trek in de kachel zelf.
Hierdoor kan de Dielle met een veel lagere trek werken dan den normale pelletkachel.
De fijnstof uitstoot wordt hierdoor behoorlijk verlaagd en aangezien er geen branderbak is zal uw pelletkachel niet meer kunnen verstoppen en kunt u de pelletkachel eens per maand schoonmaken.

pelletkachel

Wij zijn trots op ons systeem en zien ook graag dat u ons vergelijkt met andere pelletkachels zodat u met eigen ogen kunt zien dat de bodemvoeder vele malen rustiger brand en dat uw onderhouds interval veel langer wordt tot wel één keer per maand.
Ook is het zelfs mogelijk meerdere brandstoffen te stoken!

Dielle pelletkachel werking

Pelletkachel Noord Holland

dielle pelletkachel