Amsterdam Dielle pelletkachel

Pelletkachel Amsterdam

Bent u op zoek naar een pelletkachel in de regio Amsterdam bekijk dan onze Dielle pelletkachel. De Dielle pelletkachel zal elke vergelijking weerstaan door haar prachtige vuurbeeld met de gepatenteerde bodemvoeder.

Grote verschil bodemvoeder tot een gewone pelletkachel

Doordat asresten niet meer uit de brander gezogen hoeven worden maar over de rand worden gedrukt heeft de Dielle een zeer lage rookgassnelheid en is er een rustig houtvuur aanwezig. Ook is het mogelijk om de ventilator te laten uitschakelen in de pelletkachel zodat u een rustig vuur heeft met stralingswarmte zoals u dat gewend bent bij de houtkachel.

Dielle pelletkachel

Woningen in Amsterdam met stadsverwarming

Als u uw woning stookt dmv stadsverwarming dan is het aan te raden om over te stappen op een Dielle pelletkachel met cv functie en de woning gas vrij te maken, de Dielle heeft vele voordelen daar deze vrijwel geen onderhoud nodig is meerdere brandstoffen kan stoken en ook nog eens minder uitstoot geeft.
Heeft u pellets van mindere kwaliteit, dan is dit bij de Dielle geen enkel probleem.
Door de bodemvoeder wordt eventuele vervuiling gewoon aan de kant gedrukt door nieuwe pellets die naar boven worden gestuwd.Het rendement van onze Dielle pelletkachel ligt op 97% met een uitstoot van slechts 7PPM wat een stuk lager ligt dan gewone pelletkachels.
Ook is het mogelijk om tapwater rechtstreeks uit de pelletkachel te onttrekken.

Dielle Grecale cv pelletkachel

Rookkanaal pelletkachel Amsterdam

Het is verplicht om bij een pelletkachel naar de nok van uw woning te gaan, hierdoor voorkomt u problemen zoals terugslag.
Ook is de Dielle in staat om tijdens het uitdoven haar vuur in te pakken met asresten en hierdoor binnen enkele minuten te kunnen herstarten ook na 4 uur.

Modellen pelletkachels

De modellen pelletkachels zijn te vinden in onze catalogus, klik hier voor ons assortiment pelletkachels met convectie, cv aansluiting of zelfs pelletketels

Amsterdam pelletkachel dealers en installateurs

Via onze Dealerlocatie zoeker is het mogelijk om een pelletkachel dealer te vinden in de regio Amsterdam, bent u geintreseerd om Dealer te worden van de Dielle pelletkachel dan horen wij dit graag. neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen met u voor een warm aanbevolen gesprek!

dielle pelletkachel