Pelletkachel Zeeland

Bent u op zoek naar een Dielle pelletkachel in de provincie Zeeland dan hebben we goed nieuws voor u

Dielle heeft verschillende pelletkachel dealers in Zeeland en ook sterdealers welke alle modellen opgesteld hebben staan in de showroom.

Waarom een Dielle pelletkachel

Een Dielle pelletkachel is niet zoals u bij meerdere pelletkachels te zien krijgt een kachel met een laag klein onrustig vlammetje, nee de Dielle pelletkachels hebben een zeer rustig vuur en hoeven daarnaast ook nog eens niet iedere week gereinigd te worden.
Dit komt door het gepatenteerde bodemvoeding systeem en haar specifieke werking.
Een rustig vuur, de laagste uitstoot en geen onderhoud zijn dan ook de eerste voordelen die naar voren komen als we praten over een Dielle.

Waar kan ik in Zeeland een Dielle pelletkachel bekijken?

U Vind onze sterdealer aan het volgende adres:

Versteeg Techniek BV
Oostpolderweg 16
4413 NN Krabbendijke (Zeeland)

Pelletkachel cv Zeeland

De pelletkachel cv wordt ook in Zeeland steeds populairder, Onze dealer is naast dat deze de convectie pelletkachels aanbied en monteert ook een installatie technisch bedrijf waardoor u ook voor uw pelletkachel cv zeer goed terecht kunt.
Ook de pelletketel zoals de Dielle Freedom behoort tot de mogelijkheden, wist u dat een Dielle pelletketel ontzorgt daar deze volledig zelfstandig kan draaien met eigen aanvoer van pellets uit de bulk en automatische afvoer van as naar een comapctor toe. Heeft u vragen neem gerust contact op met onze dealer in Zeeland of met de showroom in Raalte.


Zijn er meerdere pelletkachel dealers in Zeeland?

Ja naast onze sterdealers zijn er meerder bedrijven die werken met onze pelletkachels in Zeeland

Via het volgende formulier kunt u meerdere dealers aanvragen:

Uw telefoonnummer
Maak een keuze