Dielle Pelletkachel Poortugaal

Stel u bent op zoek in Poortugaal naar een manier om duurzamer te kunnen stoken en daarnaast ook nog eens een lagere energie rekening te kunnen scoren dan is de pelletkachel uw oplossing!

Een pelletkachel geeft gemak

Stoken is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de komst van de pelletkachel, u stookt eigenlijk met dezelfde gemakken als een gashaard maar gebruikt in plaats van gas pellets (kleine geperste houtkorreltjes)
Een computer berekend het geheel met de trek en de brandstof waardoor een schone verbranding gegarandeerd is!

Nieuwe techniek met een bodemvoeder

Door de komst van onze techniek van de bodemvoeder is het nu nog makkelijker geworden om te stoken met pellets.
Waar u eerst de pelletkachel vrijwel iedere dag zou moeten reinigen kunt u met onze bodemvoeder gemiddeld 4 weken stoken zonder de kachel schoon te maken.
Het voordeel zit er in dat een bodemvoeder door de komst van nieuwe pellets de oude verbrande over de rand drukt en dus zichzelf reinigt. let op dat ook mede hierdoor de fijnstof en co uistoot van de Dielle pelletkachel nog lager ligt als bij de traditionele kachels!

Showrooms voor de pelletkachel in Poortugaal

Ook in de plaats Poortugaal en omstreken kunt u terecht bij onze sterdealer, vraag ernaar via ons contact formulier.
Onze dealer kan u voorzien in de volledige installatie van de pelletkachel inclusief rookkanaal en afwerking, daarnaast is het ook mogelijk om de cv toestellen te laten berekenen. Ook voor het volledige loodgieterswerk kunt u terecht bij deze dealer.
Het is daarnaast zelfs mogelijk om volledig gasloos te kunnen gaan verwarmen met onze pelletketels