Pelletkachel speksteen

Een pelletkachel met speksteen is een stukje oer geschiedenis terugbrengen met een nieuwe technologisch jasje
Door gebruik te maken van speksteen is het mogelijk om langer warmte van de pelletkachel af te laten stralen als de kachel uitgedoofd is.

Wat is speksteen

Speksteen is een natuurproduct die de mineralen Magnesiet ,Chloriet en talk bevatten welke in staat zijn om warmte op te slaan en deze weer langzaam uit te stralen.Het oppervlak van speksteen is minder heet als staal of keramiek waardoor het ook heerlijk is om hier de handen aan op te warmen.
Het vrijkomen van de warmte is dan ook accumulerend waardoor het nog prettiger is dan bij bijvoorbeeld keramiek.
Het is dan ook zo dat speksteen objecten opwarmt en niet de lucht hierdoor wordt u niet alleen zelf aan de voorkant verwarmt maar wordt de rest van het lichaam ook meegenomen in de opwarming.

Wist u dat speksteen al meer dan 2 miljard jaar geleden geleden in de aardkorst is gevormd

Pelletkachel speksteen
De Dielle pelletkachel met speksteen

Welk model speksteen pelletkachel heeft Dielle?

Wij hebben het model Scirocco uitgevoerd met een mooie massieve laag speksteen waardoor u nog meer kunt genieten van de warmte en daarnaast heerlijk de handen kunt warmen aan dit ongelofelijk prachtige natuurproduct.

De vermogens voor de Dielle Scirocco Speksteen zijn 8kw, 10kw en 12kw
Kom gerust naar onze showroom om te genieten van deze heerlijke warmte die uiteraard is uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder om naast het genieten van het speksteen ook nog eens genoten kan worden van een prachtige rustige natuurlijke vlam in de Dielle pelletkachel.