Nieuwe pelletkachel Lijn de Dielle Grecale

Met grote trots kunnen wij u melden dat er een nieuwe lijn is geboren voor de pelletkachels van Dielle.

Nieuwe lijn benaming pelletkachel is Grecale

De nieuwe lijn is genoemd naar een opkomend weer/windtype Grecale dat is ook de bedoeling aangezien de Dielle pelletkachels een frisse wind is door haar nieuwe manier van stoken met de bodemvoeder.

Dielle Grecale

De modellen van de Dielle Grecale pelletkachels die beschikbaar zijn:

Dielle Grecale 50 (WxDxH):  cm 45 x 55 x 97
Dielle Grecale 70 (WxDxH):  cm 45 x 55 x 101
Dielle Grecale 70 up met boven aansluiting (WxDxH):  cm 45 x 55 x 101
Dielle Grecale 100 (WxDxH):  cm 45 x 55 x 105
Dielle Grecale 100 up met boven aansluiting (WxDxH):  cm 45 x 55 x 105

 

Dielle Grecale up Dielle pelletkachel Greycale

Grote verschil tussen de standaard lijn en de nieuwe lijn pelletkachels van Dielle

De gewone modellen van Dielle zoals de Scirocco, Libeccio en Ostro zijn pelletkachels en biomassakachels. Dit houd in dat zij op meerdere brandstoffen kunnen branden dan enkel pellets en hierdoor breder kunnen worden ingezet maar wel iets prijziger zijn.

Bij de Grecale serie hebben wij gekozen om dit niet te doen, de pelletkachels kunnen wel stoken met alle soorten pellets (dus ook de lage kwaliteit) maar zijn niet geschikt voor andere brandstoffen zoals pitten en barst wat wel in de standaard lijn kan.

De modellen zijn uitgevoerd met een ander besturing systeem om ook te voorkomen dat mensen dit gaan proberen en er zit een ander type ontsteking in de pelletkachel welke in kort termijn gecertificeerd gaat worden voor passieve huizen.

Prijsverhouding van de nieuwe Grecale pelletkachel Lijn

De Grecale is een pelletkachel die niet zoals de andere lijn gebruikt kan worden voor andere brandstoffen maar enkel voor pellets.
Hierdoor zijn een aantal componenten in dit toestel niet benodigd en is de prijs lager dan de standaard versie van ons.

Minder onderhoud, meer vlam, mooiere en rustige vlam, keuze van pellets niet belangrijk, minder fijnstof uitstoot en een zeer stille pelletkachel!

Let op, deze pelletkachel staat vanaf de maand mei in de fabrieksshowroom in Raalte en bij sommige dealers te zien zijn.