pelletkachels verdelers

Pelletkachels verdelers en dealers in Nederland, België en Duitsland

Dielle heeft een breed dealernetwerk welke bestaat uit vakgerichte pelletkachel verdelers.
De verdelers hebben ten alle tijden een showroom en zijn continu op de hoogte van vernieuwingen en nieuwe modellen die continu worden uitgebracht.

Wat maakt het Dielle verdelers netwerk nou zo speciaal?

Als Dielle dealer bent u niet zoals alle andere merken pelletkachels maar slaat u een geheel andere weg in op de manier van stoken op een pelletkachel.
Een Dielle pelletkachel werkt namelijk niet met een branderbakje waar pellets in geworpen wordt.
De Dielle doet dit op een geheel andere manier namelijk via de bodem, ja u leest het goed de pellets worden via de bodem in de stookkamer gedrukt.

normale pelletkachel vs Dielle pelletkachel
Het grote voordeel hiervan is dat u geen last meer heeft van enige verstoppingen door de kwaliteit van de pellet en dat de onderhoudstijd naar bijna een maand toe gaat.

Het mooiste is dan ook wel dat onze rookgassnelheid een stuk lager ligt zodat de vlam ten alle tijden zichtbaar en rustig in de stookkamer aanwezig is en ook een rendement aan u geeft van 96% wat erg hoog is in de pelletkachel wereld.

Dielle pelletkachel werking

Kan ik ook verdeler of dealer worden van de Dielle pelletkachel?

Ja het is mogelijk om dealer of verdeler van de Dielle pelletkachel te worden maar er zijn wel een paar zaken waaraan voldaan moet worden zoals een showroom, technische opleiding bij Dielle enz.
Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op via telefoon 0572354250 of via het contact formulier, uiteraard bent u ook van harte welkom aan de Kaagstraat 13 in Raalte om in de fabrieksshowroom te komen kijken en het systeem werkend te zien.