Vrijstaande pelletkachels

Wanneer u op zoek bent naar vrijstaande pelletkachels dan heeft Dielle voor u een prachtig aanbod met vele verschillende vrijstaande modellen.

Vrijstaande pelletkachel met speksteen

Er was veel vraag naar een Dielle pelletkachel die ook voorzien was van speksteen, dit nieuwe vrijstaande model heeft een mooie laag speksteen en wordt door de opbouw van de kachel ook nog eens goed warm. vaak ziet u bij vrijstaande speksteen pelletkachels dat het speksteen zelf niet heet wordt.
Kom dit gerust uitproberen in onze fabrieksshowroom

Pelletkachels vrijstaande design modellen

Onze vrijstaande pelletkachels uitgevoerd in een prachtig uniek design zoals de Dielle Bump met een bubbel ruit en de nieuwe Levante welke zijn voorzien van een blackglass systeem, vuur uit.. stookkamer verstopt, vuur gaat aan u ziet de stookkamer weer! uniek en heel erg Dielle!

Dielle Ostro Bump

Techniek in onze vrijstaande pelletkachels

Dielle werkt met een volledig andere techniek in de kachel dan andere merken pelletkachels. Dit wordt gedaan met onze gepatenteerde bodemvoeder, dit unieke systeem zorgt niet alleen ervoor dat de pelletkachel zeer stil is maar zorgt ook voor een rustig en sfeervol vuur in de kachel. Ook in lage vermogens nog steeds vuur zichtbaar! daarnaast is het onderhoud welke u normaal dagelijks uit moet voeren enkel pas nodig als bij ons de aslade vol zit, de brander reinigt zichzelf namelijk automatisch zonder gebruik te maken van een reiniging systeem! benieuwd naar de werking? kom langs in de showroom of bij onze dealers.

Vrijstaande pelletkachel bekijken in de showroom?

De showroom waar alle modellen vrijstaande en inbouw pelletkachels opgesteld staan in 6 dagen per week geopend, geniet van een ruim assortiment die via onze dealers in Nederland aan u kunnen worden geïnstalleerd. De showroom vind u aan de Kaagstraat 13 in Raalte openingstijden vind u op onze contact pagina.