Categorie Houtkachel en pelletkachel Hybride

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.
houtkachel-pelletkachel-hybride

De Hybride pelletkachel van Dielle is in staat om zowel stukhout als pellets te kunnen stoken, de kachel merkt dit vanzelf op en zal zich automatisch instellen.Stookt u op pellets en legt u een stuk hout op het vuur dan schakelt de kachel vanzelf om en is er warmtevraag en het hout is op springt deze vanzelf weer op de pellet modus.