Categorie pelletketel

Hier presenteren wij u ons assortiment pelletkachels, bent u benieuwd hoe de pelletkachels branden bekijk deze dan in de showrooms van onze dealers of in de fabrieks-showroom in Raalte. Ons assortiment is zeer divers met drie-zijdige pelletkachel Maestrale , ronde pelletkachels, glazen deuren, gietijzeren deuren etc.

Verschillende pelletkachel modellen

ook zijn er verschillende type van verwarming te vinden zoals enkel hete lucht, hete lucht met kanalisatie naar andere vertrekken, pelletkachel cv en zelfs pelletketels. Alle modellen zijn uitgevoerd met onze gepatenteerde bodemvoeder. Klik op de gewenste pelletkachel voor meer informatie, heeft u vragen kunt u ons of de dealer bellen of contact opnemen via het contact formulier.
pelletketel

De pelletketel is gemaakt om uw volledige woning of bedrijfspand te kunnen gaan verwarmen. Het is dan zelfs mogelijk om ook uw warm water voor het douchen of tapwater voor de afwas uit de ketel te ontrekken.
De Dielle pelletketel werkt met een unieke gepatenteerde bodemvoeder die op zichzelf al vrijwel geen onderhoud benodigd is. neem daar het automatische as afvoer systeem en pellet toevoer systeem bij en u bent totaal ontzorgd!
De Dielle pelletketel geniet een subsidie van €2500,- en kan in veel situatie’s geplaatst worden.
Komt u echt niet weg met de ruimte dan hebben altijd nog een kleine variant die ook tot 35kw mogelijk is en slechts 31cm diep! uniek dus.
Wij zien u graag in onze showroom of bij onze dealer, heeft u vragen bel of mail ons gerust op 0572354250 of via het contact formulier.
De showroom is 6 dagen per week zonder afspraak toegankelijk.

Filter op categorie