Pelletkachel prijzen

Wellicht is u opgevallen dat er geen pelletkachel prijzen vernoemd zijn bij de verschillende Dielle Pelletkachels. Daar hebben wij onze redenen voor en dat leggen wij u uiteraard graag uit.

Waarom geen prijzen van een Dielle pelletkachel

De pelletkachels van Dielle onderscheiden zich van de reguliere pelletkachels met het unieke en tevens gepatenteerde bodemvoeder systeem. Een van de vele voordelen welke het systeem met zich meebrengt is het rustige vlammenbeeld. Wij zijn van mening dat enkel het zien en beleven van onder andere het vlammenbeeld recht doet aan uw afweging omtrent uw keuze. Dan kunt u ook gelijk ervaren hoe stil onze pelletkachels eigenlijk zijn!

Kunt u geen ‘prijsindicatie’ afgeven?

Een pelletkachel aanschaffen brengt meer overwegingen met zich mee dan enkel het toestel. Buiten het feit om dat u bij Dielle tal van mogelijkheden in opties heeft is het voor ons ook zeer belangrijk dat de pelletkachel correct in uw situatie toegepast kan worden. Overwegingen die hierin een rol spelen zijn onder andere de vermogenskeuze, verschillende configuratiemogelijkheden maar ook de zaken omtrent het aansluiten/realiseren van een toereikend rookkanaal en beluchting. Tijdens uw bezoek aan een van onze gecertificeerde Dielle dealers kunt u de mogelijkheden bespreken om zodoende tot een passende offerte te komen. Dan weet u per definitie pas echt waar u aan toe bent.

Pelletkachel prijzen bij de vakhandel

Voor informatie over de Dielle toestellen kunt u niet alleen in onze fabrieksshowroom (Raalte, Overijssel) terecht, maar óók bij meer dan 70 gecertificeerde Dielle dealers in Nederland. Vraag ons gerust naar uw dichtstbijzijnde dealer contact punt.

pelletkachel prijzen

Werking van een pelletkachel

De pelletkachel van Dielle met de bodemvoeder schaft u niet alleen aan voor het rustige vlammenbeeld. Een aantal van de vele voordelen nog is op een rij:

  1. Een keer reinigen per maand in plaats van per dag
  2. Geen ‘draaiende onderdelen’ voor reiniging. Het bodemvoedingssysteem heeft van nature al een reinigende werking
  3. Geen last van verstoppingen
  4. Mogelijkheid om te stoken op biobrandstoffen
  5. Zeer lage fijnstof uitstoot, nog lager dan reguliere pelletkachels

Zijn Dielle pelletkachel prijzen hoger?

Antwoord: nee, een Dielle pelletkachel is niet duurder dan ander pelletkachels in haar klasse.

Pelletkachels zijn in allerlei kwaliteit klassen verkrijgbaar. Wanneer u kiest voor een Dielle pelletkachel, dan kiest u voor een A-klasse product. U kiest voor een pelletkachel welke: stil is, efficiënt is en opgebouwd is van enkel degelijke en betrouwbare materialen. Met een A-klasse pelletkachel haalt u een product in huis waar u nog gerust jarenlang onbezorgd mee kunt stoken.

Heeft u vragen over pelletkachel prijzen stel deze gerust aan ons.

[insert_ajaxcontact id=149]